liveIreland

Irish Internet Radio and TV from Dublin, Ireland.

Herman van Rossum
  • 74, Male
  • Nha Trang Khanh Hoa
  • Vietnam
Share
  • Features
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos

Herman van Rossum's Friends

  • Dreamlight
 

Herman van Rossum's Page

Gifts Received

Gift

Herman van Rossum has not received any gifts yet

Give Herman van Rossum a Gift

Profile Information

City
Nha Trang
About Me:
I am Dutch, living since my retirement, 2 years ago, in Viet Nam.Because the music I've visited Ireland 3 times, about 12 years ago. The music here (except Khanh Ly) is dreadful. I am listening to your station everyday, but miss f.e. the Poques, Song for Ireland and The Town I loved so well.Paddy Reilly? and I miss your Guiness, best beer ever.
Website (If any):
http://hotmail.com
Favorite Music:
Dubliners, The Fureys, Chieftains,Jim Mc Cann, The Poques, PaddyReilly, Sean Tyrell (Coast of Malabar) and last but not least, Dolores Keane.
Currently Reading? (Books Magazines etc)
Shogun by James Clavell

Comment Wall (5 comments)

You need to be a member of liveIreland to add comments!

Join liveIreland

At 13:05 on February 16, 2009, Martin (NL) said…
Hoi herman,

Leuk ook andere nederlanders tegen te komen. Is je vrouw/vriendin Vietnamese, dat je daarom naar Vietnam bent vertrokken? Spreek je ook vietnamees? Bijzondere taal. Maar je achternaam is Rossum. Dat is een plaatsje in mijn mooie Twente. Misschien moet je dat ook eens bezoeken. Is ook de moeite waard.

Groeten en succes met het vinden van de Guinness!

Martin
At 13:36 on October 8, 2008, Herman van Rossum said…
Hoi Arco. Ik ben nu zo'n 10 dagen met mijn vriendin aan het rondtrekken door malaysia. Ik hoop hier nog zo'n 3 weken te blijven en dan via Thailand en Cambodia terug naar Vietnam. Het is hier weer een heel andere wereld. Een mixture van chinezen, maleiers, indiers. Zo is ook het eten, geweldig. Ik ben al te zwaar en er zullen, als ik weer terug ben wel se nodige kilo's bijgekomen zijn, dus nog meer zwemmen, lopen of fietsen om het eraf te halen. Toen ik de eerste keer in Ierland was, had ik het gevoel dat ik na een lange periode weer thuis was. Youghall ken ik niet maar ik ben een paar keer in Cork geweest waar ik vrienden had en in Doolin, 6 km boven de cliffs of mohair waar ik een vriendin had. Ik heb hele goede herinneringen aan Ierland en heb hier in Malaysia al verschillende blikjes Guiness leeggemaakt. Heb ik in Vietnam nog niet kunnen vinden.
groeten Herman
At 20:26 on September 29, 2008, Arco McBride said…
He Herman , leuk weer wat van je te horen. nee sorry ik woon nog steeds in holland maar ben wel regelmatig in Ierland. ik werk ook niet voor LI radio maar ben er wel al een paar keer geweest. leuk volk die je daar allemaal tegen komt.
Ik ben zelf nog al een fan van het ziuden en zuidwesten van Ierland. heb een tijdje verbleven in Youghall in het zuiden, was een leuke tijd. maar jij bent in Vietnam , dat is een niet zo voor de hand liggend land voor een hollander of je moet in de bagger of offshore gezeten hebben denk ik. hmm misschien in de olie dat kan ook nog.
leuk zulke contacten over de hele wereld. heb hier al verschillende kennissen op gedaan. ben vorig en dit jaar op bezoek geweest bij een paar kennissen , die ik hier ontmoet heb , in Texas , north carolina en pensylvania . was echt leuk om ook de mensen te ontmoeten waar je anders alleen maar mee praat.
At 15:01 on September 16, 2008, Arco McBride said…
Hallo en welkom bij LiveIreland. ik hoop dat je het hier naar je zin zult hebben. dat heb ik hier al een paar jaar dus....
At 5:05 on August 28, 2008, Dreamlight said…
Hello, and welcome to Live Ireland.
 
 
 

© 2015    

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service